Personvernærklæring

ePlast AS behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet og fokuserer på åivareta og beskytte våre kunders personvern. Vi behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften. Denne personvernerklæringen beskriver innsamling, bruk og andre former for behandling av personopplysninger i forbindelse med ePlast sine produkter og tjenester. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Du bør gjøre deg godt kjent med innholdet av denne personvernerklæringen. Ved å bestille og ta i bruk våre tjenester samtykker du til at vi behandler personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og de rammer som den til enhver tid gjeldende lovgivning oppstiller.

Denne nettsiden kan inneholde lenker til nettsider fra andre selskaper. Du bør lese nøye gjennom personvernreglene som gjelder for disse nettsidene, ettersom de kan avvike fra personvernreglene for ePlast AS.

 

Last ned ePlast personvernærklæring her